Portfolio

Portfolio

Natuurlijk pronken ook wij graag met onze klanten, maar toch zegt het noemen van een klinkende naam in onze ogen niets over de kwantiteit en de kwaliteit van onze inspanningen voor de klant. Want het gaat tenslotte om jouw resultaat! Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Meer dan 15 jaar actief…

In de ruim vijftien jaar dat wij nu bezig zijn mochten wij o.a. werken met en voor: ADO Den Haag, ATOsborne, Athlon Car Lease, Atradius, BSUR, Biodenta Benelux B.V., Bolster&Pit, Bouwmaat, Cadillac Europe, Communicatiewinkel, Cygnific/KLM, Dockers Europe, Drum, Eneco, FME/CWM, FNV Bondgenoten, Freestyle events, FIGHT Cancer! HCChulp!, Hypsos Retail & Events, Kia Nederland, Klinkhamer Group, Levi’s Europe, Lankelma Ingenieursbureau B.V., Like no Other marketing, MG Racing Worldwide, Monumentenregister, MN, Mattel Europe, Nokia, NS Internationaal, Nestlé/Nespresso, Publicis van Sluis Consultants, Perspekt Studio’s, Pensioenfonds van de Metalektro (PME), Pensioenfonds Metaal&Techniek (PMT), Samsung Electronics Benelux B.V., Saab Nederland (A.I.M.), Secretary Plus, Sisterhood in Business, Technicum, Total Fina Elf, UNIT45, Universal Pictures, UnitedSucces, VIDM Award, XS4ALL en Ziggo

Een event plannen?

Het is op alle manieren een feest om met  &ME te werken!

Joke Bruijs

Joke Bruijs

Events organiseren voor automotive kan &ME als geen ander omdat ze er zoveel persoonlijke affiniteit mee hebben. 

Veronique Thijssen

Madelène is een professional die je alle zorgen uit handen neemt bij het organiseren van je bijeenkomsten. Vanaf mijn prille begin als manager communicatie bij PME – dus nu al 7 jaar – werk ik met Madelène samen. Op een geruisloze en efficiënte manier zorgt ze dat onze gepensioneerdenbijeenkomsten op rolletjes lopen. Madelène heeft een groot probleemoplossend vermogen en is prettig in de omgang. Al met al beveel ik Madelène van harte aan voor het organiseren van je bijeenkomsten.

Gerda Smits

PME

Madelene organiseert voor PMT grote evenementen. Wat opvalt is de persoonlijke en toegankelijke benadering van onze klanten. Zij en haar team weten een prettige sfeer te creëren. Daarnaast is ze punctueel, integer en biedt ze een concurrerende prijs. Kortom; heel prettig om mee samen te werken. Dat doen we dan ook al vanaf 2007!

Annemieke Biesheuvel

PMT