Voor wie?

Pensioenlivecommunicatie

Het is een enerverende tijd voor de pensioensector. Daarom ondersteunen wij met het ontwikkelen van doelgroep specifieke communicatie (gepensioneerden, werkenden, werkgevers, beleggingen, uitvoeringskantoren, verzekeraars etc.).

Worstel je ermee hoe je begrip kweekt voor dingen als een gedaalde dekkingsgraad, een gekort pensioen of het informeren over een nieuwe pensioenregeling? Wij werken al jaren voor diverse pensioenfondsen, kijken graag vooruit en vinden ‘the future is us, the future is together’. We ontwikkelen een programma waarbij kansen en bedreigingen in beeld worden gebracht.

Pensioenlivecommunicatie

Creatie van meer bestaansrecht

We organiseren congressen, webinars en events. We kunnen naast de corporate website bijvoorbeeld ook een online platform voor de verschillende doelgroepen creëren. Dit platform gaat boven de materie van de pensioenen ‘hangen’ en vertaalt voor jou de specifieke communicatie-uitdaging waar je voor staat.

Wanneer we een (sociale) ambitie toevoegen naast de huidige, reeds bestaande missie, creëren we meer bestaansrecht, hebben we een platform voor storytelling en laden we op deze wijze het imago en de diensten van je bedrijf.

Storytelling platform

Het platform is een veel breder en interactiever communicatie tool dan een corporate site. Het is onafhankelijker doordat ambassadeurs (bloggers, geïnterviewde personen etc.) aan het woord zijn en het dus geloofwaardig wordt bevonden. Het is laagdrempelig en spreekt meer tot de verbeelding bij de doelgroepen.

Alle live communicatie wordt vervolgens ook onder dit platform gehangen. Zo wordt voor een veel grotere groep zichtbaar wat er zich in het land afspeelt (indien gewenst natuurlijk). Thought leadership met storytelling en ambassadeurs.

Laten wij samen een event plannen!