Voor wie?

Pensioenlivecommunicatie

Het is een enerverende tijd voor de pensioensector. Daarom ondersteunen wij met het ontwikkelen van doelgroep specifieke communicatie (gepensioneerden, werkenden, werkgevers, beleggingen, uitvoeringskantoren, verzekeraars).

Worstel je ermee hoe je begrip kweekt voor dingen als een gedaalde dekkingsgraad, een gekort pensioen of het informeren over een nieuwe pensioenregeling? Wij werken al jaren voor diverse pensioenfondsen, kijken graag vooruit en vinden ‘the future is us, the future is together’. We ontwikkelen een programma waarbij kansen en bedreigingen in beeld worden gebracht.

Pensioenlivecommunicatie

Creatie van meer bestaansrecht

We organiseren roadshows, congressen, webinars en events. We kunnen naast de corporate website bijvoorbeeld ook een online platform voor de verschillende doelgroepen creëren. Dit platform gaat boven de materie van de pensioenen ‘hangen’ en vertaalt voor jou de specifieke communicatie-uitdaging waar je voor staat. Wanneer we een (sociale) ambitie toevoegen naast de huidige, reeds bestaande missie, creëren we meer bestaansrecht, hebben we een platform voor storytelling en laden we op deze wijze het imago en de diensten van het fonds. 

Een event plannen?